VRIENDEN VAN DE KONINKLIJKE MARINE

WORDT

VRIEND!

@Vrienden van de Koninklijke Marine.                              Fiscaal no 816.753.702 //Inschr. nummer kvk: 411.73.795                                                    Update 24-08-2022

Steun ons

Hr. Ms. HOOGEVEEN

Donateurs

Elke maand zijn de vrijwilligers van de VVKM met grote inzet aan het werk op de Hoogeveen tijdens een werkweek. Dit om een bijzonder stukje Marine erfgoed in topconditie te houden. De Hoogeveen is namelijk op de gesloten brug na de meest originele mijnenveger van Nederland. Alleen met hun inzet redden de VVKM en de Hoogeveen het niet want een houten schip vergt veel onderhoud. Onderhoud kost geld.

 

Wilt u donateur worden en daarmee vriend worden van de Vrienden van de Koninklijke Marine. Met uw vriendschap ondersteunt de vrijwilligers van de VVKM en helpt u de Hoogeveen te behouden.

 

Als vriend van de VVKM bent, krijgt u 2/3x per jaar de Valreep in de bus of in uw mailbox. De Valreep is het periodiek van de VVKM. Daarnaast bent u als donateur altijd van harte welkom op de Hoogeveen tijdens werkweken.

 

Als u vriend wilt worden, stuurt u dan het inschrijvingsformulier donateur met uw persoonlijke gegevens naar:

 

Stichting VVKM

Amnestylaan 36

4336 LA Middelburg

 

Of stuur onze donateursadministratie een mail: donateursadministratie.vvkm@vvkm.nl

 

Stichting VVKM, NL29 INGB 0006891833 te Middelburg

Fiscaal no 816.753.702 //Inschr. nummer kvk: 411.73.795

Vrijwilligers

De vrijwilligers verrichten een hoop werk voor de VVKM. Deze mannen van staal verrichten hun werk zowel achter als voor de schermen en in verschillende disciplines.

 

De meeste vrijwilligers komen eens per maand bij elkaar voor een vier/vijfdaagse werkweek. Dan stappen ze aan boord van de Hoogeveen om daar hun klussen te doen.

 

De meeste vrijwilligers hebben een Marine achtergrond en voor hun is een werkweek een beetje thuiskomen. Behalve het doel om de Hoogeveen weer in conditie te krijgen zijn de gezelligheid en de sfeer belangrijke drijfveren om te komen.

 

Zonder deze vrijwilligers was er geen VVKM en was een stuk unieke Marine historie verloren gegaan.

 

Wilt u weten wanneer de werkweken zijn, kijk dan in de agenda. Tijdens deze werkweken kunt u de Hoogeveen een bezoekje brengen. U kunt hiervoor bellen naar het volgende nummer: Paul van Winsen 06-50252754. Dan leggen de vrijwilligers graag de loopplank voor u uit!

 

Vrijwilliger worden?

De vrijwilligers van de VVKM hebben afgelopen jaren een hoop werk verzet voor de club. De vrijwilligers zetten zich in voor allerlei klussen zowel voor als achter de schermen. Ook wordt de Toko bemand door vrijwilligers.

 

We hebben de afgelopen jaren een aantal nieuwe vrijwilligers aan boord mogen verwelkomen. Mannen die van aanpakken weten, dat is gebleken. Toch zijn we op zoek naar meer mensen die van aanpakken weten.

 

De vrijwilligers komen eens per maand bij elkaar en stappen voor een werkweek aan boord van de Hoogeveen. Ze slapen aan boord en voor de inwendige mens word natuurlijk ook gezorgd.

 

Bent u de vrijwilliger die onze gezellige ploeg medewerkers komt versterken?

 

Wilt u eens kennis komen maken? Dat kan altijd! U wordt niet meteen aan het werk gezet! Het beste is dat u zich even aanmeld via het volgende email adres info.vvkm@vvkm.nl. Wanneer de werkweken zijn, vindt u in de agenda.We kunnen onze plannen alleen kunnen realiseren met uw hulp en actieve inzet!